Erdemli » Yerel »

Bölgenin En Büyük ve En Avantajlı İstikbal Mağazası Erdemli Ev Concept!

Bölgenin en büyük ve en avantajlı İstikbal mağazası olarak hizmet veren Erdemli Ev Concept, 5000 m2 kapalı alanıyla Mersin ve yakın çevrenin mobilya ihtiyacını karşılıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Uzun yıllardan bu yana mobilya alanında faaliyet gösteren firma, İstikbal mağazası olarak avantajlı mobilya ürünlerinin satışını ve satış sonrası kurulum ile desteğini sağlıyor.
Birçok üründe avantajlı paketlerle ve kampanyalarla farkını ortaya koyan bölgenin en büyük İstikbal mağazası olma özelliğine sahip Erdemli Ev Concept’te müşteriler tüm ürünleri yerinde görüp, renk ve çeşit alternatiflerine mağazada karar verebiliyor. Evinizin mobilya ihtiyacı olan Oturma grupları, yatak odası, yemek odası, genç odası, yatak – baza gibi birçok aksesuar konusunda güler yüzlü personeli ile yardımcı olan Erdemli Ev Concept mağazasında, İstikbal’in ev tekstil grubu olan Dogu Home ürünlerine de ulaşılabiliyor.
Yüksek stok hacmi sayesinde hızlı teslimat ağına sahip mağaza, satış sonrası destek ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyor.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.