Yerel »

Mersin’in İlk Sanat Okulu Açılıyor! Oyun Koleji Mersin’in İlk Sanat Okulunu Açıyor

Her Cumartesi 5 - 10 yaş grubu çocuklara yönelik olarak açılacak okulda, 10 kişilik sınıflarda 4 sanat dalında eğitim verilecek.


@mersinhaber 'i takip et
Tiyatro ve drama, orkestra ve müzik, dans, görsel sanatlar ve resim alanlarında birer saatlik eğitimlerle çocukların sanatla erken yaşta tanışmaları ve sosyalleşmeleri amaçlanıyor.

Çocuk gelişiminde sanatın çok önemli olduğunu söyleyen Oyun Koleji Kurucu Başkanı Ufuk AKBIYIK, “Bizler Oyun Koleji Çocuk ve Aile Kulübü Sanat Okulu’nu tüm çocuklar sanatla tanışsın diye hayata geçirdik. Özellikle şu bir senedir pandemiden dolayı herkesin ve özellikle çocukların yaşadığı yalnızlık ve kaos sürecini sanatla biraz da olsa azaltmak ve onların sosyalleşmesini sağlamak istedik. Bu fikirle çıktığımız yolda, çocuklarımız aileleri ile birlikte 4 sanat dalında 1 Nisan’dan itibaren her Cumartesi sabah 9.00’dan 17.30’a kadar 2 periyodda Oyun Koleji’nde sanat eğitimine başlayacaklar.” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.