Silifke » Yerel »

Silifke İlçesinde Çevreye Zarar Verenlerin Mekanı Haline Gelen Metruk Binalar Yıkılıyor

Mersin’in Silifke ilçesinde vatandaşların tepkisine sebep olan ve kötü bir görüntü oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre Silifke ilçesi Sayağzı mahallesinde bulunan metruk binalar madde bağımlılarının mekanı haline geldi. Mahalle halkı da, Kireç Ocağı olarak bilinen mevkideki kullanılmayan yapılardan şikayet etmeye başladı. Ölümlü ve yaralanmalı kazaların da meydana geldiği bölge için ekipler harekete geçti. Vatandaşlar, burada bulunan metruk binalara madde bağımlılarının geldiğini ve çevreye zarar verdiklerini ifade ederek yıkımdan memnun olduklarını dile getirdi.

Yapılan açıklamada; ‘’Silifke Belediyesi olarak halkımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, şehrimizin çehresini bozan, madde bağımlılarının mekânı haline gelen ve geçmiş yıllarda ölümlü kazalar ile yaralanmalı olayların meydana geldiği, Sayağzı Mahallemizin hemen üst kısmında bulunan Kireç Ocağı olarak bilinen metruk binaları ve kaçak yapıları yıkıyoruz’’ ifadeleri kullanıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.