Akdeniz » Silifke » Yerel »

Akdeniz İlçesinde Cep Telefonu Dükkanına Silahlı Saldırı, Olayı Gerçekleştiren S.G. Tutuklandı

Mersin’de geçtiğimiz günlerde bir cep telefonu dükkanı sahibine yapılan silahlı saldırının faili tutuklandı. Zanlı S.G., dükkan sahibinin çocuklarının kendisine terbiyesizlik yaptığını ve saldırıyı bu sebeple gerçekleştirdiğini söyledi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgilere göre olay 1 Mart günü merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi Silifke Caddesi üzerindeki cep telefonu dükkanında meydana geldi. Elinde silahla dükkan önüne gelen S.G., dükkan sahibi E.A. ‘ya kurşun yağdırdı. Ayağından yaralanan E.A. hastaneye kaldırılırken zanlı olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen emniyet ekipleri yaptıkları inceleme sonrası çalışmalarını derinleştirdi. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler S.G.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
 
Saldırgan S.G.’nin; "Çocukları terbiyesizlik yaptığı için yaptım. Vurma amacım yoktu. Babası elini beline atınca ben de ateş ettim. Pişmanım, çocukları bana terbiyesizlik yapmıştı ama ben çocuklara sıkmam. Babalarına sıkarım" dediği öğrenildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.