Erdemli » Yerel »

Mersin - Karaman İl Sınırında Arama Çalışmaları Başlatıldı, Kayıp Ege Kabalak Aranıyor

Karaman’dan Mersin’e gelirken kapatılan yolu kullanan 3 kişinin içinde bulunduğu araç dağlık bölgede kara saplandı. Kaybolan 2 kişi bulunurken 1 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre Karaman’dan Mersin’e gelmek isteyen Furkan Keleş, Rabia Bingöl ve Ege Kabalak’ın içinde bulunduğu araç, Ayrancı-Erdemli yolu üzeri Mersin il sınırında kara saplandı. Dün akşam geç saatlere kadar 3 kişiden haber alınamayınca yakınları tarafından yetkililerden yardım istendi. İhbar üzerine arama çalışmaları başlatılırken Jandarma ve AFAD ekipleri seferber oldu. 30 saati aşan çalışma sonrası Furkan Keleş ve Rabia Bingöl kurtarıldı, Ege Kabalak’a ise ulaşılamadı.
 
Sağ salim kurtarılan 2 kişinin genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kayıp Ege Kabalak’ın bulunabilmesi için Mersin il sınırında çalışmaların yoğunlaştırıldığı, yine Mersin’den bir ekibin daha çalışmalara katıldığı ifade edildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.