Erdemli » Yerel »

Bölgenin Sosyal Medyadaki En Aktif İstikbal Mağazası Erdemli Ev-concept

Son yıllarda dijital dünyadaki gelişmeleri takip eden sektörlerin başında gelen mobilya sektöründe, bu trendi en iyi şekilde yakalayan firmalar çağı yakalamayı başarıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin bölgesinde sosyal medyada adından söz ettiren firmaların başında da gelen İstikbal Erdemli Ev-Concept, Instagram ve Facebook’u oldukça etkin kullanırken firma kampanyalarını ve mağazaya özel indirimleri aktif bir şekilde duyuruyor.
Sık sık yaptığı çekilişlerle takipçilerine hediyeler veren firma, bölgedeki İstikbal mağazalarından farklı şekilde yaptığı indirimleri de yine sosyal medya hesaplarından duyuruyor. Yıllardır sektördeki çizgisi ile ticaret hayatına devam eden Erdemli İstikbal Ev-Concept, yeni evlenecek çiftlere indirimli düğün paketleri yanı sıra; yatak, yemek odaları, oturma grupları, genç odaları ve Doqu ev tekstil ürünlerindeki yeni ve trend ürünlerin tanıtımını da yine sosyal medya hesabından yapıyor.
Ev mobilya ve tekstil ürünlerinde tüm ihtiyaçlara Instagram’dan @istikbalerdemlievconcept , Facebook’ta ise @istikbalerdemli adreslerinden ve Erdemli Ev-Concept mağazasından ulaşılabiliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.