Tarsus » Silifke » Yerel »

Mersin'de Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Silifke ve Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı.


@mersinhaber 'i takip et
Silifke ve Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yapılan araştırmalar sonucunda; Silifke İlçesi; Yeşilovacık mahallesinde 1 şahsın üzerinde yapılan aramada 3 gram toz esrar, Uzuncaburç Mahallesinde ise 4 şahsın ev ve aracında yapılan aramada 183 gram bonzai ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu satışından elde edilen 2 bin 720 TL paraya el konuldu.

Tarsus İlçesi Yenice Mahallesinde yapılan çalışmalarda ise 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 15 gram toz esrar, Yunusoğlu Mahallesinde ise 1 şahsın üzerinde kullanıma hazır 6 ml. Sıvı eroin ele geçirildi.
 Olaylarla ilgili yakalanan 8 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticareti suçundan adli işlem başlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.