Yerel » Adana »

ÇKA Yönetim Kurulu Toplantısı Mersin’de Gerçekleştirildi

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Yönetim Kurulu 2021 yılı Mart ayı toplantısı Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Adana Valisi Süleyman Elban’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin’de gerçekleştirilen toplantıya Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Adana Valisi Süleyman Elban’ın yanı sıra; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile ÇKA Genel Sekreteri Savaş Ülger katıldı.

Ajansın geçmiş dönemde gerçekleştirdiği faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, 2020 Yılı Mali Rapor ve Kesinleşen Bütçe Sonuçları, Proje Süre Uzatımı ve Fesih Talepleri, Covid-19’ dan Etkilenen Sektörler Çalışmasına dair bilgilendirme, Fizibilite Desteği ile önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.