Yenişehir » Yerel »

50 Bin Liralık Farları Çalan Hırsızları Güvenlik Kamerası Ele Verdi

Mersin’de lüks otomobilin 50 bin lira değerindeki farlarını çalan hırsızlar güvenlik kameraları tarafından tespit edilerek gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay Yenişehir ilçesine bağlı Akkent Mahallesi İstemihan Talay Caddesi üzerinde meydana geldi. Galeri önünde duran lüks araca ait farlar çalınınca iş yeri sahibi hemen şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen ekipler bölgedeki güvenlik kameralarında inceleme başlattı. Kameraları titizlikle inceleyen ekipler hırsızlık yapan 4 zanlının kimliklerini tespit etti. Bölgeye de kiraladıkları bir otomobille geldiklerini belirleyen ekipler biri kadın, 2'si 18'yaşından küçük 4 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların adreslerinde yapılan aramada ise piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan otomobilin farları ele geçirilirken Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan, biri tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Pişman olduğunu söyleyen zanlı ve diğerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinde kapüşonlu ve şapkalı bir şekilde bölgeye gelen 2 kişinin, önce arka farları kontrol ettikten sonra ön farları 25 saniye içinde söküp bölgeden koşarak kaçtıkları görülüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.