Tarsus » Silifke » Anamur » Yerel »

Uyuşturucu Tacirleri Bir Bir Yakalanıyor

Mersin'de uyuşturucu madde kullanımı,imal ve ticaretini yapanlara yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 5 şüpheli şahıs yakalandı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin İl Jandarma Komutanluğı koordinesinde Uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yapılan araştırmalar sonucunda Mersin'de Tarsus, Silifke ve Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı.
Yapılan çalışmalar neticesinde Tarsus'un Yenice mahallesinde 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada 10 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Silifke İlçesi'ne bağlı Narlıkuyu Mahallesinde yapılan çalışmada, 1 şahsın üzerinde yapılan aramada 1 fiş, 5 gram metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Anamur İlçesine bağlı Ovabaşı Mahallesinde yapılan çalışmada ise 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 5 gram kubar esrar maddesi ile 1 adet bong diye tabir edilen aparat ele geçirilirken yakalanan 5 şüphelinin sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları öğrenildi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.