Mezitli » Yerel »

Kapkaç ve Gasp Zanlısını Güvenlik Kameraları Ele Verdi

Mersin’de yolda yürüyen kadınların kolundaki çantayı kapkaç ve gasp yöntemiyle çalan şahıs güvenlik kameraları sayesinde yakalanarak tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Motosikletli bir şahıs edinilen bilgilere göre yolda yürüyen kadınların çantasını kapkaç ve gasp yöntemiyle çalıp kaçtı. Bu sırada kolundaki çantasını vermek istemeyen kadınlardan birisi olay sırasında yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olayın ardından Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Yandol Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi tespit etmek için çevredeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İncelemeler sonucunda şahsın Mezitli ilçesinde motosikletiyle seyir halinde olduğunu tespit eden ekipler durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Durdurulan şüphelinin gasp ve kapkaç olayını gerçekleştiren kişi olduğunu belirleyen ekipler üst aramasında da kadınlara ait eşyaları buldu. İlk ifadesinde suçunu itiraf eden şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.