Tarsus » Yerel »

Kullanılmayan Köprüye Çıkan Ferhat K. İsimli Genç Adam Kendine Zarar Verdikten Sonra 2 Metreden Boşluğa Atladı

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan intihar girişiminde bir kişi eline aldığı bıçakla kendine zarar verdikten sonra yaklaşık 2 metrelik yükseklikten atladı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Kırklarsırtı mahallesinde meydana geldi. İsminin Ferhat K. olduğu öğrenilen bir kişi henüz bilinmeyen bir sebeple köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Elindeki kesici aletle vücuduna zarar veren genç adamı görenler hemen ekiplere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda emniyet ekibiyle birlikte sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Köprü etrafı kapatılırken itfaiye ekiplerinin de önlem aldığı görüldü.
 
İntihardan vazgeçirilmeye çalışılan Ferhat K. bir anda kendini boşluğa bıraktı. Yaklaşık 2 metrelik yükseklikten düşen kişi ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili adli süreç başlatıldığı öğrenildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.