Yerel »

Mersin’de 46 Litre Kaçak İçki Ele Geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent genelinde Kaçak alkol imalatı ve satışının önlenmesi maksadıyla çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak alkol imalatı ve satışının önlenmesi maksadıyla çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda ekipler, Dalakderesi Mahallesinde bulanan bir evde sahte alkollü içki üretimi yapılarak piyasaya satıldığını tespit etti. Jandarma ekiplerince şüpheli şahsı yakalamak ve kaçak olarak üretilen alkole el koymak amacıyla yapılan operasyonda 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınırken evde arama yapıldı. Şüpheli şahsın evinde ve bahçesinde yapılan aramada ise satışa hazır; 15 litre rakı, 1 litre viski, 30 litre metil alkol, 1 adet anason kiti 1 adet viski kiti ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.