Yenişehir » Yerel »

Mersin’deki Feci Kazanın Görüntüleri ve Dikkat Çeken Detaylar Ortaya Çıktı

Kaza sırasında bir kişinin bahçede olması ve şans eseri yara almadan kurtulması ile birlikte ayrıca araç içerisindeki gençlerden birinin arabadan fırladığı görülüyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin’in merkez Yenişehir ilçesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde Pazar saat 13.45 sıralarında meydana gelen kazanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkıp, önce kaldırıma daha sonra geri dönüşüm kutusuna çarpıp yoldan çıkarak bir sitenin bahçesine uçmuş ve üç kişi yaralanmıştı. Güvenlik kamerasında ortaya çıkan görüntülerde ise kaza anında bahçede yürüyen bir kişinin şans eseri üzerine gelen araçtan kaçarak kıl payı kurtulduğu görülüyor. Ayrıca otomobilin hızla bahçeye uçması esnasında araç içerisindeki gençlerden biri fırlayıp yerde sürüklenirken sürücü ise kendi çabasıyla araçtan iniyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.