Anamur » Yerel »

Mersin’de 1 Kişinin Öldüğü, 2 Kişinin de Yaralandığı Oto Galerideki Silahlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

2 Mart 2021 Salı günü Anamur ilçesindeki bir oto galeride meydana gelen, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı silahlı saldırının olay anı görüntüleri ortaya çıkarken, olayın arkasından suç örgütü çıktı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, Polisin olayla ilgili yaptığı çalışmanın ardından düzenlenen operasyonda, organize bir şekilde kişileri tehdit ederek zorla senet imzalattıkları ve alacak tahsiline giriştikleri ileri sürülen 15 şüpheli gözaltına alındı.
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen ve 15 adrese eş zamanlı olarak yapılan baskında suç işlemek amacı ile silahlı örgüt kurdukları belirlenen 15 şahıs yakalandı. Eş zamanlı operasyonda 5 tabanca ile 1 av tüfeği ele geçirdi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 6’sı tutuklanırken, diğer 9 şüpheli 'adli kontrol' kapsamında serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.