Yenişehir » Yerel »

10 Nisan Polis Haftası Mersin'de Coşku İle Kutlanıyor

Türk milletinin sevgi ve güvenini kazanmış demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının teminatı olan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176’nci yıldönümünü Yenişehir ilçesinde bulunan Piri reis İlkokulunda çocuklar ile birlikte kutlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliklerde, öğrenciler giydikleri polis kıyafetleriyle dikkat çekti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Ardından Pirireis İlkokulu folklor ekibi tarafından yöresel halk oyunları sergilendi. Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, 40 yıldır polis haftası etkinliklerine katıldığını ancak en güzel etkinliği bugün yaşadığını vurguladı. Öğrencilere hazırladığı gösterilerden dolayı teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Şahne, katılan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.