Tarsus » Silifke » Yerel »

Mersin Jandarma Komutanlığı Ekipleri Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Tarsus ve Silifke ilçesinde harekete geçen ekipler uyuşturucu kullanan ve ticaretini yapanları yakalayıp çok miktarda uyuşturucu maddesine el koydu.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus ve Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda Tarsus İlçesi Yenice Mahallesinde uyuşturucu madde kullandığı sırada 2 şüpheli suçüstü yakalandı. Yakalanan 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 10 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.
Silifke İlçesi Atakent Mahallesinde ise 1’i uyuşturucu satıcısı 4’ü uyuşturucu madde kullanıcısı olmak üzere toplam 5 kişiyi yakalayan ekipler şahısların üst aramasında toplam 40 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirdiler.
Olaylarla ilgili yakalanan 6 şüpheli şahsın uyuşturucu madde kullanmak, 1 şüpheli şahsın ise uyuşturucu madde ticareti suçlarından sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.