Tarsus » Yerel »

Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden Polislere Pastalı Kutlama

Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen kutlama programında Tarsus Gazeteciler Cemiyetince hazırlatılan Polis logolu pasta kesildi.


@mersinhaber 'i takip et
10 Nisan Cumartesi günü saat 09.45’te Tarsus Cumhuriyet alanındaki Atatürk Anıtına çelenk bırakılması ile başlayan ve koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Tarsus Gazeteciler Cemiyetince hazırlatılan, Polis Teşkilatı logolu pasta kesilerek kutlandı.
Cumhuriyet alanında düzenlenen programa Cemiyet Başkanı Cemal Dolaşmaz, önceki dönem başkanı ve ikinci Başkan Emre Geçim ile Cemiyet mensubunu Gazeteciler katılım sağladı.
Günün anısına hazırlanan pasta teşkilat adına Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir tarafından kesilirken, törene katılanlara dağıtıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.