Yerel »

Bin 184 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri kaçak alkol imalatı ve satışını yapan şahısların yakalanması için çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Kaçak alkol imalatı ve satışının önlenmesi maksadıyla Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Atayurt Mahallesinde 1 şahsın kendine ait işyerinde sahte alkollü içki (şarap) üreterek satış yaptığı tespit edildi.Bunun üzerine Jandarma ekipleri şüpheli şahsı yakalamak ve kaçak olarak üretilen alkole el koymak amacıyla başlattığı operasyon sonucunda 1 şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
Yakalanan şahsa ait işyerinde yapılan aramada ise satışa hazır halde Bin184 litre kaçak alkol (şarap) ve kaçak alkol üretimi yapan düzenek ele geçirildi.
Yakalanan şüpheli şahısın sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.