Yenişehir » Yerel »

Hırsızlığın Böylesi! Güler Misin Ağlar Mısın Dedirtti!

Mersin’de gece saatlerinde bir kuaför dükkanında meydana gelen hırsızlık olayı şüphelisinin hareketleri şaşkına çevirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Kuaför dükkanına gelen hırsız, kuaför dükkanı girişindeki bahçeden kapıya doğru uzanan halıyı alıp kayıplara karıştı. Olay 13 Nisan Salı günü gece saat 01.50 civarında Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi Nevit Kodallı Caddesi üzerindeki bir kuaför dükkanında meydana geldi. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, giydiği tişörtün kapüşonunu başına geçiren şüpheli, kuaför dükkanının bahçesine girip önce çevreyi kontrol etmeye başladı. Eğilerek kimseye görünmemeye çalışan şüpheli şahıs bir süre daha kontrollerini sürdürdükten sonra yerdeki halıyı yavaş yavaş sarıp kucağına alarak yine geldiği yerden yavaşça uzaklaşıp ayrılıyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.