Tarsus » Yerel » Adana »

3 Ay Süren Fiziki Takibin Ardından Eş Zamanlı Yapılan Operasyonda 14 Şüpheli Yakalandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde polisin silah kaçakçılarına yönelik yaptığı operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Tarsus Merkezli olan Adana ve Mersin’de gerçekleştirilen operasyonda 7 silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ve Emniyet istihbarat şüphelilere yönelik 3 ay boyunca teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi. Çalışmalar sonucunda ekipler tarafından Tarsus merkezli Adana ve Mersin il merkezinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Yapılan baskında toplamda 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız 7.65 tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 49 adet av tüfeği fişeği, 83 adet 7.65, 3 adet 9 mm çaplı fişek, 6 adet şarjör, 3 adet kurusıkı tabanca, 72 adet kurusıkı tabanca fişeği ve 1 adet düzenlenmiş senet ele geçirildi.
Gözaltına alınan 14 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.