Yerel »

Mersin’de Mobilya Denilince Tam 40 Yıldır Akla Gelen İlk İsim; Saray Mobilya

Mersin’de mobilya sektörünün öncü firmalarından olan Saray Mobilya, rahatlığın en doğal halini sunan yaşam çözümleri, ulaşılabilir tasarım anlayışıyla hayata fark katmak için 40 yıldır hizmet veriyor.


@mersinhaber 'i takip et
Yıllar içinde bünyesinde Markimo, Kupka ve İsa Duran Mobilya’yı kurarak tarz, koleksiyon ve çeşitliliği artırmayı hedefleyen ve tam üç nesildir mobilyacılık ile uğraşan ve aile şirketi olarak kurulan Saray mobilya; bugün 5 mağaza ve 4 markasıyla toplam 15 bin m2’lik showroomlarında klasikten moderne, kampanyalı üründen özel tasarıma kadar herkese, her keseye ve her eve mobilya satışı yapıyor.
Saray Mobilya çatısı altında kurulan ve ailenin genç yüzü olarak adlandırabileceğimiz Markimo Mersin’in ilk ve tek kampanya merkezi olarak hizmet veriyor. Düzenli olarak inanılmaz kampanyalarla şaşırtan Markimo, 23 Nisan’a özel Genç Odaları’nda büyük indirimler sunuyor. Bu indirimli seçenekler için Markimo, Saray ve İsa Duran Mobilya mağazaları ziyaret edebilir.
Ayrıca, evinizin tüm mobilya ihtiyaçları için beğeneceğiniz bir ürün mutlaka olacaktır. Her türlü kampanya ve indirim için; @saraymobilyamersin, @markimomobilya ve @isaduranmobilya hesaplarını takip edebilirsiniz.




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.