Erdemli » Yerel »

Erdemli'de Gece Saatlerinde Meydana Gelen Kazada Bir Kişi Araçtan Atlayarak Kurtulurken Bir Kişi ise Denize Düşen Aracın İçerisinde Boğularak Hayatını Kaybetti

Mersin'in Erdemli ilçesinde dün gece yaşanan olayda denize düşen araçtan bir kişi atlayarak kurtulurken araç sürücüsü boğularak hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Olay, Erdemli balıkçı barınağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre balıkçılıkla uğraşan iki arkadaş gece saat 03.00 sıralarında eve gitmek istedikleri sırada henüz bilinmeyen bir nedenle araçları denize düştü. Araç içerisinde bulunan bir kişi durumu fark edince hemen atlayarak kurtulurken araç sürücüsü denize düşen aracın içerisinde kaldı. Olay yerine hemen itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Çalışma başlatan ekipler sürücünün boğularak hayatını kaybettiğini belirlerken cansız bedeni ve düşen araç denizden çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.