Gülnar » Yerel »

Mersin'de İki Şüpheli Şahıs Tahrayla Kabloları Keserken Suçüstü Yakalandı

Mersin Gülnar'da Korucak Mahallesinde İnternet bağlantısının kesilmesi üzerine iletim kablosu hırsızlığı olabileceğinden şüphelenen Jandarma ekipleri bölgeye giriş ve çıkışları kapatarak araştırma ve inceleme başlattı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Jandarma ekiplerinin yapmış olduğu araştırma sonucunda Türk Telekoma ait 8 direk arasındaki 400 metre kablonun kesilerek çalındığı tespit edildi. Bunun üzerine ekipler, şüpheli şahıs ve şahısları yakalamak amacıyla arama bölgesini genişletti. Yapılan aramada ise 2 şüpheli şahıs tahra ile Türk Telekom iletim hattını keserken suçüstü yakalandı. Yakalanan şahıslar ile birlikte olayda kullanılan 1 adet otomobil, 1 adet tahra ve Türk Telekom'a ait toplam 600 metre kablo ele geçirildi.

Yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs bölgede meydana gelen kablo hırsızlığı olaylarını kendilerinin gerçekleştirdiği itiraf ederken sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.