Akdeniz » Yerel »

Mersin'de Bozuk Yolda Kontrolden Çıkan Motosikletler Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Merkez Akdeniz ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre feci kaza gece saatlerinde ilçeye bağlı Anadolu (Homurlu) mahallesinde meydana geldi. Henüz sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle sürücüler asfalt zemine savruldu. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahale sonrası 1 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin ise yaralandığı belirlendi. Yaralı motosiklet sürücüsünün ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Öte yandan kazanın yoldaki bakımsızlık sebebiyle yaşandığı, çukurlara düşememek için hamle yapan sürücülerin motosikletlerinin kontrolünü kaybederek çarpıştığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.