Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsuslu Genç Siyasetçi Cuma Demir Covid-19 Nedeniyle Hastanede Tedavi Altına Alındı

Geçtiğimiz hafta aile üyelerinden temaslı olarak evde karantinaya alınan ve yapılan Koronavirüs testi pozitif çıkan sevilen isim genç siyasetçi Cuma Demir, durumunun kötüleşmesi üzerine hastaneye kaldırıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bir süre önce aile üyelerinden birinin covid-19 testi pozitif çıkan AK Parti Mersin Milletvekili Aday A. Cuma Demir koronavirüse yakalandı.
Tarsus’taki evinde karantina altındayken nefes almakta güçlük çekmeye başlayan ve durumunun kötüleşmesi üzerine gece saatlerinde çağrılan ambulansla Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavisine başlanan sevilen genç siyasetçi Demir, sevenlerinin duasını bekliyor.
Dünyayı etkisine alan, milyonlarca insanın yaşamını kaybettiği Koronavirüs pandemisi devam ederken salgına yakalanan ve kaldırıldığı hastanede yaklaşık bir haftadır tedavisi devam eden Demir’in arkadaş ve sevenleri, durumun her geçen gün ağırlaştığı öğrenilen genç siyasetçiden gelecek iyi haberi bekliyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.