Erdemli »

Bölgenin En Büyük En Avantajlı İstikbal Mağazası Erdemli Ev Concept’ten Yeni Evleneceklere Müjde!

Bir çok üründe avantajlı paketlerle ve kampanyalarla adından sık sık söz ettiren bölgenin en büyük İstikbal mağazası Erdemli Ev Concept’ten yine efsane bir düğün paketi!


@mersinhaber 'i takip et
Sadece 15.900 TL, üstelik 4 m2 halı da düğün paketini alanlara hediye ediliyor. İstikbal kalitesiyle üretilen yatak odası, yemek odası takımı ve koltuk takımından oluşan üçlü düğün paketi 15.900 TL.
Bunun yanı sıra bayrama evini yenilemek isteyenler için oturma gruplarından yatak odasına, yemek odasından genç odası veya yatak – bazaya kadar tüm mobilya ihtiyaçları konusunda hizmet veren Erdemli Ev Concept’te, İstikbal’in ev tekstil grubu olan Doqu Home ürünlerine de ulaşmak mümkün.
Ayrıca mağaza, yüksek stok hacmi sayesinde hızlı teslimat ağına sahip mağaza, satış sonrası destek ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyor.
Tüm kampanya, paket ve indirimli ürünler için Instagram ve Facebook sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.