Tarsus » Silifke » Bozyazı » Yerel »

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Uyuşturucu Madde Kullanan, İmal ve Ticaretini Yapan Şahıslara Yönelik Operasyon Yapıldı

Ekipler tarafından yapılan operasyonlarda 7 şüpheli şahıs yakalandı


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yapılan araştırmalar sonucunda şüpheli olarak tespit edilen 5 ayrı noktaya operasyon düzenledi.
Jandarma ekipleri yapmış oldukları operasyonlarda Tarsus İlçesi Yenice ve Çavdarlı Mahallelerinde 3, Silifke İlçesi Ulugöz ve Yeşilovacık Mahallelerinde 2, Bozyazı İlçesi Tekmen Mahallesinde ise 2 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 7 şüpheli şahsı yakaladı. Şüpheli şahıslar ile birlikte; 20 gram toz esrar, 20 gram kubar esrar, 139 kök kenevir bitkisi, 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan “Bong” adında düzenek ele geçirildi.Yakalanan 7 şüpheli şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.