Yerel »

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Silah Kaçakçılarına Operasyon Düzenledi

Mersin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Başlatılan araştırmalar sonucunda Jandarma ekipleri üç ay süren titiz çalışma ile silah kaçakçılığı yapan 10 şüpheli şahsı tespit etti. Tespit edilen şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen Jandarma Mersin ve Hatay illerinde 10 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinde silah kaçakçılığı yaptıklarını itiraf ederken adreslerinde yapılan aramalarda ise: 2 adet el yapımı 9 mm tabanca, 1 adet yabancı menşeili 9 mm tabanca, 8 adet cep telefonu ile çok sayıda silah kaçakçılığına dair dijital materyal ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden 3’ü Cumhuriyet Savcısınca 2’si ise mahkemede tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken 5 şüpheli ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.