Tarsus » Yerel »

Tarsus'ta Kontroller Sıklaştırıldı, Tam Kapanmada Kurallara Uymayanlara Cezai İşlem Uygulanıyor

Tam kapanmaya geçilmesi sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin genelinde de ekiplerin mesaisi sürüyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus ilçesinde ana arterlerde kontrol noktaları oluşturan emniyet güçleri izin belgesi olmadan dışarı çıkanlara göz açtırmıyor. Kontrol noktaları haricine devriye gezen ekipler de yine belge kontrolü yaparken kuralları ihlal edenlere 900 TL para cezası kesildiği öğrenildi. Yapılan kontrollerde bazı vatandaşların kuralları ihlal ettiği belirlenirken, yasaktan muaf olanların ise belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor.
 
Mersin il merkezinde de kontrollerdeki artış dikkat çekerken genel olarak vatandaşların kısıtlamalara uyduğu ifade edildi. Bilindiği gibi tam kapanma 17 Mayıs 2021 sabah 05.00’e kadar devam edecek. Bu tarihe kadar market, fırın ve tatlıcı gibi işyerleri 10.00-17.00 saatleri arasında hizmete devam edecek, market zincirleri Pazar günü açılmayacak. Yine semt pazarları da tam kapanma boyunca kapalı kalacak.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.