Tarsus » Yerel »

Mersin'de Kısıtlama Günlerinde Alkış Alan Davranış, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Sokak Hayvanlarını Sahipsiz Bırakmadı

Tarsus ilçesinde emniyet güçleri sokak hayvanlarını sahipsiz bırakmadı.


@mersinhaber 'i takip et
Koronavirüs salgının önlenmesi amacıyla tüm Türkiye’de 17 günlük tam kapanmaya geçildi. Kapanma süresince sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Sokağa çıkma kısıtlaması tedbirleri kapsamında ilçe genelinde uygulamalar yapılırken, sessiz dostlarımız unutulmadı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği personeli sokak hayvanlarını kontrol ederek, mama verdiler. Yine kısıtlamalar boyunca bu faaliyetlerin devam edeceği bildirildi.
 
Sahipsiz hayvanların sokaklarda yiyecek ve içecek bulmada sıkıntı yaşadığı kapanma günlerinde Tarsus emniyetinin duyarsız kalmaması büyük alkış aldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.