Anamur » Yerel »

Mersin Anamur’da Evlere Girerek Hırsızlık Yapan 4 Şüpheli Şahıs Jandarma Ekipleri Tarafından Yakalandı

Anamur ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Anamur ilçesinde son dönemde meydana gelen hırsızlık olayların aydınlatılması, şüphelilerin tespiti ve yakalanması maksadıyla çalışma başlattı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Jandarma ekiplerince yapılan araştırmalar sonucunda şüphelilerin evlere giriş kapısı veya pencereyi kırarak içeri girdikleri, evde kimsenin olmasından yararlanarak evde bulunan değerli eşyaları çalındıkları tespit edildi. Bunun üzerine Jandarma ekipleri titiz çalışma yürüterek, görgü tanıklarının beyanı ve güvenlik kamerası görüntü analizi sonucunda 4 şüpheli şahsı tespit etti. Şüphelilerin kimlik ve adreslerini elde ettiği delillerden belirleyen Jandarma, 3 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Yapılan operasyon ile 4 şüpheli şahıs yakalandı. Adreslerde yapılan aramada çalıntı 2 adet kol saati ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde hırsızlık olaylarını kendilerinin gerçekleştirdiğini itiraf ederken adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli şahıstan 2‘si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2 şüpheli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.