Toroslar » Yerel »

Mersin’in Toroslar İlçesinde Kaldırımda Oturan Vatandaş Motosiklet Üzerindeki Kişinin Silahlı Saldırısına Uğradı

Sokağa giren motosiklet üzerindeki 2 kişiden arkada oturanın saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı. Saldırı anı saniye saniye kameralara yansıdı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre olay merkez Toroslar ilçesi Demirtaş mahallesinde meydana geldi. 77123 sokağa giren motosikletin üzerindeki iki kişiden arkada oturan zanlı, kaldırımda oturan 33 yaşındaki M.D.’ye tabanca ile ateş etti.
 
Saldırıyı gerçekleştiren zanlı ve motosiklet sürücüsü olay sonrası bölgeden hızla uzaklaştı. Bacağından yaralanan M.D. çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede incelemelerde bulunurken saldırganların yakalanması için başlatılan çalışmalar da sonuç verdi. Kimlikleri tespit edilen 2 zanlının yapılan operasyonla adreslerinde gözaltına alındığı ve emniyete götürüldükleri öğrenildi.
 
Öte yandan silahlı saldırı olayı sokakta bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde maskeli oldukları tespit edilen motosikletteki 2 kişinin saldırıyı gerçekleştirme anı ve yaralanan M.D.’nin panik anları açıkça görülüyor.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.