Spor » Yerel »

Mersin'in İlk ve Tek Sanat - Spor Yaz Okulu: Oyun Koleji

Daha ilk yılından birçok başarıya imza atan Oyun Koleji Anaokulu haziran ayı itibariyle Yaz Okulu’nu açıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Bol aktiviteli, 3 – 7 yaş arası minikleri sanat ve sporun birçok dalıyla hem eğlendirecek hem de onlarla eğitici çalışmalar yapacak yaz okulu 21 Haziran’da kapılarını açacak. 4 kurdan oluşan Oyun Koleji Anaokulu Yaz Okulu, sabahları spor ile çocukların fiziksel gelişimine yardımcı olurken öğle saatlerinden itibaren sanatın birçok dalı ile eğlenirken öğrenmelerini sağlamayı amaçlıyor.
Yüzme, basketbol, pilates, yoga ve jimnastikle güne başlayan çocuklar, orkestra – müzik, tiyatro, drama, dans, görsel sanatlar, satranç, akıl oyunları, sinema ve sokak oyunları ile her gün eğlenecekler. Dolu dolu bol aktiviteli bir yaz okulu konseptiyle yola çıkan Oyun Koleji Anaokulu 1 yıldır yaşanan pandemi sürecindeki çocukların sağlıklı gelişimlerine katı sağlamayı amaçlıyor.
15 günlük 4 periyotta eğitim verecek olan yaz okulu sınırlı kontenjanla kayıt almaya başladı. Bu bol aktiviteli yaz okulu Mersinli minikleri bekliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.