Tarsus » Yerel »

Mersin’in Tarsus İlçesinde Bıçakla Kavgada 1 Kişi Yaralandı

İddialara göre aralarında daha önceden husumet olan iki genç cadde üzerinde karşılaşınca tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine taraflardan biri bıçakla yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay ilçeye bağlı Kavaklı mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı üzerinde karşılaşan Ramazan C. (19) ve U.Y. (20) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonrası U.Y. üzerinde bulundurduğu bıçakla Ramazan C.’yi kalça ve bel kısmında bıçaklayıp kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi.
 
112 ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralı Ramazan C.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavga eden tarafların arasından daha önceden husumet olduğu iddia edilirken polis ekipleri de kaçan zanlı U.Y.’yi yakalamak için çalışma başlattı.
 
Kavga sonrası başlatılan araştırma neticesinde zanlı U.Y. polis tarafından Akşemsettin Mahallesi’nde suça aletiyle birlikte ele geçirildi. Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği belirtildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.