Yerel »

TRT Çukurova Radyosu Emekli Spiker Necla Akbulut, Denizde Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Mersin’in sevilen isimlerinden Necla Akbulut’un geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi tüm sevenlerini ve Mersin’i yasa boğdu.


@mersinhaber 'i takip et
Acı haber 10 Mayıs günü akşam saatlerinde geldi. Mersin’de Ayaş’taki otelin sahilinde bir kadının boğulduğunu gören vatandaşlar durumu hemen güvenlik güçlerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan araştırmalar neticesinde ise kadının TRT Çukurova radyosu emekli spikerlerinden Necla Akbulut olduğu anlaşıldı. Mersin’de sevilen isimlerden birisi olan Necla Akbulut’un iddialara göre sağlığı için sürekli yüzdüğü ve yine denizde olduğu sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Aynı zamanda sanat etkinliği derneğinin denetim kurulu yedek üyesi olan Akbulut’un acı haberi tüm sevenlerini ve Mersin’i yasa boğdu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.