Tarsus » Yerel »

Tarsus Müftülüğü Ramazan Bayramında Yardımları Muhtaç Ailelerle Buluşturdu

Tarsus Müftülüğü Ramazan ayı hizmetleri kapsamında hayır sahiplerinin tevdi etmiş oldukları emanetleri muhtaç ailelerle buluşturuyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus Şubesi köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve nakit yardımı yaptı.
Müftülüğün "Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti: Beklenen Sensin" sloganıyla sürdürdüğü kampanya ile köylerde bulunan camii imam hatipleri tarafından yardıma muhtaç aileler yerinde tespit edilip yapılan değerlendirme sonucunda ihtiyaç sahibi ailelere bayram günlerinde "Fitre-Zekat ve temel ihtiyaç malzemeleri" veriliyor
Vatandaşa ulaşılırken onları rencide etmekten uzak durduklarını belirten Müftü Ali Can, ülkelerin ekonomisini ve toplumu maddi-manevi olumsuz etkileyen salgın sürecinde, dezavantajlı vatandaşların yanında yer almayı ve umut olabilmeyi hedeflediklerini aktardı. Müftü Can, "Bütün bu çabalarımızın amacı, paylaşmaya ve şükretmeye en çok değer verdiğimiz bu ayda mübarek Ramazan bayramında insanlığın kimsesi olabilmek ve içtenlikle yaptıkları dualarda yer bularak Allah'ın rızasını kazanabilmektir." dedi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.