Silifke » Bozyazı » Yerel »

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Tarafından Yapılan Operasyonlarda Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan 8 şüpheli şahıs yakalanırken çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; Uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yapılan araştırmalar sonucunda 2 ayrı operasyon düzenlendi. Jandarma tarafından yapılan operasyonlar sonucunda Bozyazı İlçesi Çubukkoyağı Mahallesinde 2 şüpheli, Silifke İlçesi Atayurt ve Ulugöz Mahallelerinde ise 6 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 8 şüpheli şahsın yakalandığı belirtildi.
Ayrıca şüpheli şahıslar ile birlikte 159 gram kubar esrar, 15 gram metamfetamin, 2 adet extacy uyuşturucu hap, 10 gram marihuana esrar, 135 gram bonzai uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli makamlara sevk edilen toplam 8 şüpheli şahsın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.