Eğitim » Yerel »

Bir Dönem Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Görevini Yürüten İsim Hayatını Kaybetti

Koronavirüs illeti can almaya devam ediyor, Mersin’de bir dönem il Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Hasan Gül de elim hastalığa yenildi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre Hasan Gül’ün kovid testi bir süre önce pozitif çıktı. Uygulanan tedaviye rağmen ağırlaşan Gül, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Ankara’da tedavi altında bulunan ve 2008-2015 yılları arasında Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Hasan Gül'ün tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Acı haber eğitim camiasını da yasa boğdu.
 
Mersin’de görev yaptığı sürede herkesin gönlüne taht kuran Hasan Gül’ün vefat haberi sonrası çok sayıda STK da baş sağlığı mesajları yayınladı.
 
MersinHaber.com olarak merhum Hasan Gül’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve tüm eğitim camiasına sabr-ı cemil niyaz ederiz….
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.