Yerel »

Mersinli Eşten Şaşırtan İddia; ‘Karım İnternetten Tanıştığı Kadının Yanına Kaçtı’

Esra Erol’un ATV ekranlarında yayınlanan programında şaşırtan bir olay yaşandı. Yayına Mersin’den katılan koca, eşinin internette tanıştığı bir kadınla kaçtığını iddia etti.


@mersinhaber 'i takip et
İddialara göre olay 16 Nisan günü gerçekleşti. Esra Erol’un programına Mersin’den katılan Ferdi Şimşek, eşi C.Ş.’nin 1 aydan fazladır evini terk ettiğini söyledi. Eşinin eve dönmesini isteyen Ferdi Şimşek, şaşırtan bir iddiayı da ortaya attı.
 
Eşi C.Ş.’nin internette tanıştığı bir kadın tarafından kandırıldığı ve onun yanına kaçtığını söyleyen koca, eşinin ev dönmesini istedi. 19 Mayıs günü yayınlanan bölümde işlenen olay sonrası flaş bir gelişme daha yaşandı. Programa telefonla bağlanan bir izleyici, C.Ş.’nin yanına kaçtığı iddia edilen S.A.’nın kadın tüccarlığı yaptığı öne sürüldü.
 
20 Mayıs akşamı yayınlanan bölümde ise iddiaların odağındaki S.A. ve evini terk eden eş C.Ş. açıklamalarda bulundu. C.Ş. eşi Ferdi Şimşek’in kendisine çok baskı yaptığını ve psikolojik sorunlar yaşadığını, yanında bulunduğu S.A.’nın kendisini anladığını söyledi. S.A. ise hakkında öne sürülen kadın ticareti iddiasını yalanladı.
 
Konunun ilerleyen günlerde de canlı yayında işlenmeye devam edileceği belirtildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.