Tarsus » Yerel »

Mersin’in Tarsus İlçesinde İki Ayrı Kavgada Silah ve Bıçak Kullanıldı, Yaralı 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

İlçenin farklı mahallelerinde çıkan kavgalarda bir kişi silahla, bir kişi ise bıçakla yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.


@mersinhaber 'i takip et
İlk olay Yeşil Mahalle 4202 sokakta yaşandı. Sokakta karşılaşan Cevahir D. (23) ile E.B. (51) henüz bilinmeyen bir sebeple kavga etmeye başladı. Kavga sırasında iddiaya göre, E.B. üzerinde bulundurduğu silahla Cevahir D.'ye 6 el ateş etti. Diz altından yaralanan Cevahir D. hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olaydan sonra kaçarak kayıplara karışan E.B. suç ise aletiyle birlikte polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
 
1 kişinin ağır yaralandığı diğer kavga olayı ise Girne Mahallesi 2022 sokakta meydana geldi. H.F. (17) ile E.B. (19) arasında çıkan kavgada, iddiaya göre E.B. yanında bulundurduğu bıçakla H.F.’yi kalbinin altından bıçakladı. Hemen hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edilirken, zanlı  E.B. ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.
 
İki ayrı olayda gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sonrası adli mercilere sevk edileceği bildirildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.