Tarsus » Yerel »

Tarsus TSO’ya Meb’ten Ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Selbi’yi konuk etti. Ziyarette işbirliği kapsamında birlikte yapılacak çalışmalar değerlendirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus TSO kentin ekonomik ve ticari yaşamının yanı sıra eğitim ve sosyo-kültürel faaliyetlerine de desteklerini sürdürmeye ve ilgili kurumlarla işbirliği içinde olmaya devam ediyor. Özellikle eğitimle ilgili çalışmaların sürekli olarak içinde olan Tarsus TSO, işbirliğine devam kararlılığında.
Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaretinde eğitime katkılarından dolayı Oda ve üyelerine teşekkürlerini iletti. Ortak proje çalışmalarına devam etmek istediklerini belirten Metin, işbirliğinin önemliliğine dikkat çekti.
Tarsus TSO Başkanı Koçak da ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek eğitimle ilgili faaliyetlerin, ortak projelerin ve işbirliğinin içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.