Akdeniz » Yerel »

Mersin’de İddiaya Göre Kendisini Polis Olarak Tanıtan S.Ç. İsimli Zanlı 70 Yaşındaki M.K.’yi Dolandırdı

Parkta gezen yaşlı adamın yanına elinde polis telsizi ile gelen zanlı, üst araması yaptığı mağdurun 2 bin 800 lirasını ve kimliğini alarak kayıplara karıştı. Yapılan operasyonla gözaltına alınan zanlının tutuklandığı bildirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Olay merkez Akdeniz ilçesi Atatürk Parkı civarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre parkta gezen 70 yaşındaki M.K.’nin yanına, iddiaya göre elinde polis telsizi olan bir kişi yaklaştı.  Kendisini polis olarak tanıtan kişi, yaşlı adamın üzerini arama bahanesiyle kimliğini ve cebinde bulunan 2 bin 800 lirayı aldı. Bir süre birlikte yürüyen ikili Ulu Camii’ye geldi. Burada M.K. namaz için camiye girdikten sonra ise zanlı kayıplara karıştı. Namazdan çıkan mağdurun ihbarıyla polis ekipleri çalışma başlattı.
 
Yan-Dol Büro Amirliği ekiplerince olay yeri ve civarından alınan kamera kayıtları ve titiz araştırmalar sonucunda, M.K.’yi kendine polis süsü vererek dolandırdığı iddia edilen kişinin isminin S.Ç. olduğu tespit edildi.
 
66 yaşındaki S.Ç. ekiplerce yapılan operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen dolandırıcılık zanlısının tutuklandığı öğrenildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.