Silifke » Yerel »

Mersin’in Silifke İlçesinde Toprak Kayması Meydana Geldi

Olayda iki evde hasar oluştuğu bildirilirken bölgeye jandarma ve karayolları ekipleri sevk edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Karahacılı mahallesi Sarıcaalanı mevkiinde henüz bilinmeyen bir sebeple toprak kitlesinde kayma yaşandı. Korkutan olayda iki müstakil ev zarar gördü. İhbar üzerine olayın yaşandığı Sarıcaalanı mevkiine jandarma ve karayolları ekipleri sevk edildi. Zarar gören 2 evde yaşayan vatandaşların tedbir amaçlı tahliye edildikleri öğrenildi.
 
Silifke İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Gün, olay sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mağdur vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek; ‘’Karahacılı mahallemizde öğle saatlerinde meydana gelen toprak kaymasında tarım arazilerinde oluşan zararın tespiti ilçe müdürlüğümüzce en kısa zamanda yapılacaktır. Afetten zarar gören üreticilerimize geçmiş olsun der Allah’ım daha büyük afetlerden ülkemizi üreticilerimizi korusun’’ ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’nın da bölgeye gelerek yapılan çalışmalar ve olay hakkında bilgi aldığı bildirildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.