Tarsus » Yerel »

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin Düzenlediği Sosyal Mesafeli Konserler Tüm Hızıyla Sürüyor

Mersin’de Kültür Park Deniz Müzesi karşısı, Marina Akustik Park ve Atatürk Parkı’nda gerçekleşen konserlere Tarsus’ta ise Kültür Park ev sahipliği yapıyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Pandemi döneminde sahne alamayarak hem maddi kayıp, hem de sanatlarını icra edememenin üzüntüsünü yaşayan müzisyenlere Büyükşehir Belediyesi destek olurken, müzikseverlerde unutamayacakları dakikalar yaşıyor.

Normalleşme adımlarının atılmaya başlandığı 1 Haziran’dan itibaren haftanın belli günlerinde gerçekleşen konserlerin Tarsus Kültür Park’taki bölümünde ilk gün Özgür Cavunt ve Hayrettin Dürüst sahne alırken, Çarşamba günü ise Civan Gür ve Mehmet Akif Ersoy şarkılara ses verdiler.

Kültür Parkın doğal ortamında, yemyeşil alanda düzenlenen konserlerin Cuma günkü bölümünde ise Yusuf Esmece ve Nil Akustik grupları sahne alarak birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Cumartesi günü ise Grup Çınar ile Aleyna ve Yağız çifti sahne aldılar.

Konserler pandemi kurallarına azami özen gösterilerek önümüzdeki günlerde devam edecek.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.