Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus’ta Sosyal Medya Üzerinden Dolandırıcılık Yaptığı Tespit Edilen Çete Teknik Takiple Yakalandı

Sosyal medya üzerinden ve telefon vb. çeşitli yöntemlerle ulaştıkları insanları dolandıranlara operasyonda yapıldı yapılan operasyonda 2 kişi tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Tarsus KOM Grup Amirliğince sosyal medya üzerinden “evde iş yapma” vadiyle insanları dolandıran 6 kişilik çetenin üyelerinin kimlik ve adres bilgileri yapılan teknik takip sonucu tespit edilerek, şahıslar operasyonla yakalandı.
Yürütülen titiz çalışmalar sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda Tarsus KOM tarafından yapılan operasyonda; N.Ç.(20), A.E.S.(28) ,F.Y.(50), K.E.V. (18), S.V. (49) ve B.B.(19) isimli biri kadın 6 kişi gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklama talebiyle sevk edilen 6 kişiden N.Ç.(20) ve A.E.S(28) şahıslar mahkemece tutuklanırken, diğer 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.