Tarsus » Silifke » Mezitli » Erdemli » Anamur » Yerel » Tömük »

Mersin’in 5 İlçesinde Yasadışı Kenevir Ekimi, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Operasyonu Yapıldı! Baskınlarda Çok Sayıda Şüpheli Gözaltına Alındı

İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan ve uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasadışı kenevir ekimi yapan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et
7 ayrı operasyon gerçekleştiren Jandarma tarafından; Silifke ilçesi Demircili Mahallesinde 1, Erdemli İlçesi Tömük Mahallesinde 1, Tarsus İlçesi Dedeler ve Hacıhamzalı Mahallesinde 2, Mezitli İlçesi Bozön Mahallesinde 1, Anamur ilçesi Çeltikçi ve Çarıklar Mahallelerinde ise 3 şüpheli olmak üzere toplam 8 şüpheli şahıs yakalandı.
 
Gözaltına alınan şüpheli şahıslar ile birlikte;  86 kök kenevir bitkisi, 10 gram Bonzai, 5 gram kubar esrar, 4 gram metafetamin ve uyuşturucu madde içmeye yarayan aparatlar ele geçirildi.
 
Öte yandan Adli makamlara sevk edilen 8 şüphelinin  tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.