Tarsus » Spor » Yerel »

Mersin’in Tarsus İlçesinde Spor Tutkunu Gençler, Kendi İmkanları İle Sokakları Spor Salonuna Çevirip Hayallerine Adın Adım İlerliyor

Mersin Tarsus’ta spor tutkunu gençler ve mahalle muhtarı kendi imkanlarıyla geleceğin şampiyonları için çalışma başlattı.


@mersinhaber 'i takip et
Sokakları adeta spor salonuna çeviren Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın ile eski milli halterci Süleyman Altuğ, çocukları ve gençleri zararlı alışkanlıktan uzak tutmak ve onların hayallerini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.
Yaşları 5 ile 15 yaş arasında değişen çocukların sportif becerilerini geliştirmek için ellerinden gelen her türlü desteği veren ve tecrübesini onlarla paylaşan eski milli halterci Süleyman Altuğ, halter branşında mahalle çocuklarına spor yaptırıyor.
Şahin Mahallesi muhtarı Hüseyin Aydın’ın da destek verdiği çalışmalar şu anda 20’ye yakın çocukla devam ederken eğer gerekli destek sağlanırsa sayının daha da artacağı ve geleceğin şampiyonlarının yetiştirileceği belirtildi.





Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.