Mut » Yerel »

Mersin’in Mut İlçesinde Çapa Motoru Olarak Tabir Edilen Tarım Aracı Şarampole Devrildi! Feci Kazada Sürücü Ali Tezcan Hayatını Kaybetti

Akşam saatlerine kadar haber alınamayan yaşlı adam kaza yerinde yaralı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan adam kurtarılamadı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre kaza ilçeye bağlı Kurtuluş mahallesi ile Hacıahmetli mahallesini birbirine bağlayan karayolu üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerine kadar haber alınamayan Ali Tezcan’ın yakınları yaşlı adamı aramaya çıktı. Yol güzergahında yapılan aramada Tezcan’ın kullandığı çapa motoru olarak tabir edilen tarım aracı şarampole devrilmiş halde bulundu. Yaralanan sürücü, bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.
 
Jandarma ekiplerine de haber verilirken Ali Tezcan Mut Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.