Akdeniz » Yerel »

Mersin Tren Garı Yanındaki Atıl Binanın Akıbeti Belli Oldu! Çok Sayıda İntihar Girişiminin Yaşandığı Bina Yakın Zamanda Faaliyete Geçecek

Kent merkezinde uzun yıllardır kullanılmayan ve kaba inşaatı yapıldıktan sonra devamı yapılmayan boş binanın kullanımına izin çıktı.


@mersinhaber 'i takip et
Bir dönem kapanıyor. Merkez Akdeniz ilçesinde sık sık intihar girişimlerinin yaşandığı Mersin Tren Garı yanı Çakmak Caddesi üzerinde yıllarca inşaat halinde atıl olarak kalan bina nihayet faaliyete geçiyor. Edinilen bilgilere göre, bir firma tarafından 25 yıllığına kiralanan yapı iş merkezi olarak hizmet verecek. Firma bugün akşam saatleri itibari ile yapım işlerine dair tabelasını inşaat önüne dikerek çalışmalarına başladı.
 
Firma tarafından 25 yıllığına kiralanan dev binanın yapım işinin 17 Mayıs 2022’de bitirileceği ve o tarihten sonra iş merkezi olarak faaliyet yürüteceği öğrenildi. Çevre sakinleri de atıl durumdaki binanın sebep olduğu rahatsızlıkların sona ermesine sevindiklerini dile getirdi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.